Dokumenterede øjentilskud

Forsynamin

Mere end 13.000 tilfredse kunder

5/5

Til den sunde livsstil hører også sunde øjne. Forsynamin er et af de mest opfindssomme tilskud til øjnene. Ikke alene indeholder Forsynamin en stor mængde lutein og zeaxanthin, det indeholder også resveratrol, som er en polyfenol man blandt andet finder i røde vindrueskaller. 

Resveratrol produceres først når planten er under angreb fra fx svampe eller bakterier – eller når druen begynder at gå i forrådnelse.

Forsynamin indeholder zink, der bidrager til at bevare et normal syn.

Priser fra  kr. 109 – 129,-

Forsynamin_transp-min
Den bedste kvalitet

Værd at vide

Forsynamin kombinerer nøje udvalgte vitaminer, mineraler og plantestoffer i et unikt kosttilskud. Ideen bag kosttilskuddet er at levere en relevant dosis af plantestofferne lutein, zeaxanthin og resveratrol i bare to tabletter dagligt.

Plantestofferne lutein og zeaxanthin er værd at stille skarpt på. De er antioxidanter og farvestoffer og findes i mange farvestrålende grøntsager. Hos mennesker findes disse plante- og farvestoffer i stort omfang i nethinden. Lutein og zeaxanthin skal tilføres via kosten, hvor de findes i kål, spinat, persille og andre grøntsager.

Det tredje plantestof i Forsynamin, resveratrol, findes primært i skallen af rødvinsdruer. Her dannes det for at beskytte druen mod angreb fra fx bakterier og svampe samt når druen ældes og begynder at rådne. Indholdet af resveratrol i to tabletter dagligt svarer til indholdet af resveratrol i 15-30 flasker god rødvin.

Forsynamin hjælper til at bevare dit syn og holde dine øjne sunde. Forsynamin indeholder zink, som bidrager til at bevare et normalt syn.

Ingredienser: Fyldemidler (calciumhydrogenfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), vitamin C, vitamin E, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, hydroxypropylmethyl cellulose, polydextrose, talkum), lutein, zeaxanthin, trans-resveratrol, zink, farve (anthocyaniner, karamel, roboflavin, titandioxid), maltodextrin, mediumkædet triglycerid. Personer, der bruger medicin bør kun indtage produktet under lægeligt tilsyn

Forsynamin lutein resveratrol
Jette R, Frederiksværk

"Tak for virkelig god rådgivning. Nu ved jeg hvad jeg skal gøre for mit syn."

IndholdsstofferMængde% af RI *
Vitamin C60 mg75 %
Vitamin E30 mg250 %
Trans-resveratrol30 mgI/F**
Zink20 mg200 %
Lutein10 mgI/F**

Zeaxanthin

2 mgI/F**

*Referenceindtag ikke fastlagt

Mature woman standing in the kitchen
4.7/5
Lignende produkt

Synvital Plus

Synvital Plus’ sammensætning af antioxidanter (mineraler, vitaminer og plantestoffer) er afprøvet i et klinisk forsøg med 4000 mennesker i en periode på 5 år. Det er din sikkerhed for et velafprøvet produkt.

Unknown

Spar 10% og køb dine produkter på abonnement