Dokumenterede øjentilskud

Viomega Eyes

Indeholder DHA, som bidrager til at vedligeholde et normalt syn

5/5

Fisk er sundt – det ved vi godt, og alligevel er der mange, der ikke regelmæssigt indtager fisk – eller som får alt for lidt.

Viomega Eyes indeholder fiskeolie af høj kvalitet. Når vi nu har med øjnene at gøre har vi tilgodeset et højt indhold af DHA, som er særligt vigtigt for at opretholde et godt syn.

Læs mere

Priser fra  kr. 149 – 179,-

Synvital lutein
Den bedste kvalitet

Værd at vide

Viomega Eyes Indeholder DHA, som bidrager til at vedligeholde et normalt syn. De små og synkevenlige kapsler indeholder højkoncentrerede fiskeolier af høj kvalitet. Fisk er sundt – det ved vi godt. Men det kan være vanskeligt at passe ind i hverdagskosten. 

Du kan med fordel købe din fiskeolie her hos os – Viomega Eyes er et godt alternativ til de fleste – og så er prisen skarp. Viomega Eyes kan tages sammen med et øjenprodukt.

Viomega Eyes indeholder 240 små, synkevenlige kapsler og koster 179 kr.

Ingredienser: Fiskeolie (minimum 60% Omega 3 fedtsyrer), fiskegelatine, stabilisator (glycerol), antioxidant (tocopherolrig ekstrakt, ekstrakt af rosmarin).

Bente N, Nakskov

"Jeg køber altid Viomega Eyes med mine Synvitaler."

1000 mg fiskeolie Mængde
Heraf omega 3 fedtsyrer: 600 mg
Heraf DHA 450 mg
Heraf EPA 100 mg
4.7/5
Du kunne også være interesseret i

Synvital Plus

Synvital Plus’ sammensætning af antioxidanter (mineraler, vitaminer og plantestoffer) er afprøvet i et klinisk forsøg med 4000 mennesker i en periode på 5 år. Det er din sikkerhed for et velafprøvet produkt.

Unknown

Spar 10% og køb dine produkter på abonnement