Dokumenterede øjentilskud

Webshoppen har ferielukket til d. 29/7, hvor vi fremsender din bestilling. Nyd sommeren!

★ Gratis fragt på alle produkter     ★ Dag-til-dag levering     ★ Sikker online handel

★ Gratis fragt     ★ Dag-til-dag levering

Garanti for dokumenterede produkter

Et kosttilskud kan bidrage til at bevare et godt syn, men det er ikke altid nemt at vælge det rigtige produkt.

5/5

Kvalitet og sikkerhed

Produkterne i Synvital-serien er udviklet af danske fagfolk og tabletterne produceres stadig i Danmark. Medivit producerer og tester i overensstemmelse med danske myndigheders krav.

Medivit har de sidste 20 år udviklet og produceret dokumenterede vitaminer til øjnene og vi har opbygget en stor viden og kompetencer om netop dette område. Det er den viden og erfaring, som vi hver dag lægger bag vores vitaminer til øjnene. Derfor sælger Medivit kun øjenvitaminer som bygger på et solidt fundament fra forskningen.

Vores råvarer er nøje udvalgte for deres renhed, kvalitet, holdbarhed og ensartethed. Valget af en råvare sker altid med baggrund i forskning og kliniske afprøvninger, og den råvare som vi anvender har altid de samme egenskaber som de råvarer der blev anvendt i forskningen. Det er din sikkerhed for relevante vitaminer til øjnene af højeste kvalitet.

Medivit søger hele tiden at bevare og øge kvaliteten og effekten af vores produkter.

Hvad er lutein?

Lutein produceres i planter og blomster og i Danmark finder vi lutein i kål, spinat, peberfrugter og andre farvestrålende bladgrøntsager. I kosttilskud anvendes udtræk fra fløjlsblomsten eller morgenfrue.

Lutein er en carotenoid og virker også som en antioxidant. Det er et farvestof som primært findes i øjets nethinde hvor det udgør en væsentlig del af den gule plet.

Læs videre her

Hvad er zeaxanthin?

Dette stof er beslægtet med lutein, og findes i de samme fødekilder som fx kål og spinat. Zeaxanthin produceres i planter og blomster.

Zeaxanthin er en carotenoid, en antioxidant og et farvestof. I forhold til nethindens gule plet findes zeaxanthin mere centralt, hvor lutein optræder mere i kanten af den gule plet.

Hvad er safran?

Safran er et krydderi som består af støvdragerne fra krokusblomsten. Hver blomst har 3 støvdragere og høstningen foregår manuelt og det er langsomt arbejde. Der går cirka 500.000 støvdragere til et kilo safran.

Safran består af flere end 150 forskellige mikronæringsstoffer, hvoraf de vigtigste er safranal, crocin og crocetin.

Safran er kendt som et meget dyrt krydderi, men har også været brugt som lægeurt i antikken og af Dronning Kleopatra for 2500 år siden.

Vitaminer til øjnene

Begrebet øjenvitaminer eller vitaminer og mineraler til øjnene er opstået inden for de sidste godt 20 år. I Danmark var Medivit nogle af de første til at udvikle disse øjenvitaminer med lanceringen af Synvital i 2002. Fokus i starten var meget på vitaminer og mineraler, men i dag er mere og mere forskning rettet mod plantestoffer og ikke mindst udtræk af blomster.

Herunder kan du kort læse om Medivits øjenvitaminer.

Christina Jensen

"Efter jeg begyndte at bruge Synvital har jeg oplevet en kæmpe forskel på mit syn."

Synvital – øjenvitamin med betacaroten

Synvital blev introduceret i 2002 med baggrund i forskning under den amerikanske Sundhedsstyrelse NIH (National Institute of Health), som dokumenterede en effekt på synet. Synvital indeholder vitamin C, vitamin E, betacaroten samt zink, der bidrager til et normalt syn. Godt 20 år senere er Synvital stadig et populært produkt. På grund af indholdet af beta-caroten bør Synvital ikke indtages af rygere eller tidligere rygere.

Synvital

Synvital Plus – øjenvitamin med lutein og zeaxanthin

Synvital Plus er en forbedring af Synvital. I et nyt klinisk forsøg af den amerikanske sundhedsstyrelse NIH, blev beta-caroten erstattet af plantestofferne lutein og zeazanthin.

Synvital Plus havde en klart bedre virkning end Synvital og produktet blev derfor hurtigt den mest anbefalede øjenvitamin.

Synvital Safran – øjenvitamin med lutein, zeazanthin og safran

Synvital Safran blev introduceret i 2021 og består af de samme indholdsstoffer som Synvital Plus men tilsat safran. Man får derfor de samme fordele som med Synvital Plus og dertil effekten fra safran.

Dette blomsterudtræk består af flere end 150 forskellige mikronæringsstoffer, og giver lige det ekstra som du vil have af dit øjenvitamin.

synvital safran lutein
Unknown

Spar 10% og køb dine produkter på abonnement