Dokumenterede øjentilskud

Webshoppen har ferielukket til d. 29/7, hvor vi fremsender din bestilling. Nyd sommeren!

★ Gratis fragt på alle produkter     ★ Dag-til-dag levering     ★ Sikker online handel

★ Gratis fragt     ★ Dag-til-dag levering

Synvital Plus

Tusindvis af tilfredse kunder

5/5

Priser fra  kr. 137 – 190,-

Sammensætningen af plantestoffer og vitaminer og mineraler i Synvital Plus er afprøvet i et klinisk forsøg med 4000 mennesker i en periode på 5 år.

Synvital Plus indeholder plante- og farvestofferne lutein og zeaxanthin, som findes i grønne bladgrøntsager som kål og spinat.

Produktet indeholder også antioxidanterne vitamin C og vitamin E samt zink, der bidrager til et normalt syn.

Læs mere

4.7/5
Du er måske interesseret i:

Synvital Safran

Synvital Safran er den nyeste generation i serien af Medivits øjentilskud. Safran er verdens dyreste krydderi og har i årtusinder været anvendt til kulinariske og andre formål.

Værd at vide om Synvital Plus

Hos Medivit er der garanti for, at du finder det helt rigtige vitamin til synet. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov, og du kan med fordel tage et kig på vores udvalg.  Synvital blev udviklet i 2001 af amerikanske forskere, og Synvital Plus blev lanceret i 2013 som en videreudvikling af det oprindelige Synvital og indeholder lutein og zeaxanthin i stedet for beta-caroten.

Synvital Plus er derfor velegnet til alle kunder og er i dag det mest anvendte produkt med tusindvis af tilfredse kunder, og du kan blive den næste.

Produktet indeholder 120 tabletter og sælges på apoteket og her på siden. Med et Synvital Plus køb gør du altså noget godt for dine øjne, som du med garanti vil sætte pris på i fremtiden. Zink bidrager til at bevare et normalt syn. Find Synvital Plus billigste pris lige her, hvor du kan spare 10%, hvis du tilmelder dig vores abonnement, som ikke er bindende. Du kan også blot købe dem enkeltvis.

Uanset hvad du beslutter dig for, så vil dine øjne takke dig, og du vil takke dig selv, når du bliver ældre og skal nyde tilværelsen med børnebørn og aktiviteter.

Værd at vide

Produktet blev lanceret i 2013 som en videreudvikling af det oprindelige Synvital og indeholder lutein og zeaxanthin i stedet for beta-caroten.

Synvital Plus er velegnet til alle kunder og er i dag det mest anvendte produkt. Kostens betydning for et godt syn er dokumenteret i forskningen. Læs mere her.

Synvital Plus indeholder 120 tabletter og sælges på apoteket og her på siden.

Ingredienser: Ascorbinsyre, DL-alpha-tocopherol, zinkoxid, lutein (tagetes erecta), cuprisulfat, zeaxanthin, fyldemiddel (dicalciumphosphat), kartoffelstivelse, majsstivelse, overfladebehandlingsmidler (talkum, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, polyvinylpyrrolidon, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol).midler (talkum, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, polyvinylpyrrolidon, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol).

Synvital plus lutein
Sanne P, Helsingør

"Jeg har været meget glad for at tage Synvital Plus og læser stadig min daglige avis."

Synvital Plus – kosttilskud til øjnene

Er du på udkig efter en pille, der kan hjælpe dig med at vedligeholde dit gode syn til, når du bliver ældre? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores syn bliver typisk forringet, når vi bliver ældre, men med Synvital Plus har du mulighed for at stoppe denne negative udvikling.

Synvital Plus indeholder zink, der bidrager til et normalt syn. Synvital Plus er sammensat af plantestoffer, vitaminer og mineraler, som er afprøvet i et klinisk forsøg, der varede i 5 år og vardesignet af den amerikanske sundhedsstyrelse. Synvital Plus indeholder plante- og farvestofferne lutein og zeaxanthin, som findes i grønne bladgrøntsager som kål og spinat.

Kostens betydning for et godt syn er dokumenteret i forskning, og derfor kan du også med fordel spise fødevarer som grønkål, peberfrugt, laks, sild og kød, som alle bidrager med gode næringsstoffer til synet.

Derudover er motion også en vigtig faktor for et godt syn. Det er dog ikke alle næringsstoffer, som er nemme at finde i køkkenet, og derfor kan du med fordel tage kosttilskud til dit syn i form af Synvital Plus. Synvital Plus indeholder også antioxidanterne vitamin C og vitamin E samt zink, der bidrager til et normalt syn.

Øjenvitaminer er i de senere år blevet utrolig populære og med god grund, så derfor kan du med fordel prøve Medivit Synvital Plus.

Kærlighed til synet

Medivit ApS blev stiftet af øjenlæge Erik Krogh, læge Hans Ole Svendsen og direktør Steffen Møller i 2002 med det formål at overføre forskningsresultater i det amerikanske studie om aldersbetingede forandringer til Danmark. Gennem mere end 20 år har vi rådgivet flere end 13.000 kunder og har støttet 10 forskningsprojekter for et bedre syn.

Vores vision er at tilbyde og støtte udviklingen af stadig bedre, dokumenterede kosttilskud til øjnene. Derfor tilbyder vi en lang række produkter fra Synvital-serien, som nyder bred anerkendelse og fås på apoteket og her i vores netbutik. I dag drives Medivit af Eskil og Kristian Krogh.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde vitaminer til øjnene har vi hos Medivit også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme.

På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores handels- og abonnementsbetingelser, regler for betaling og reklamation samt cookie- og privatlivspolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

En tablet indeholder:
Indholdsstoffer Mængde % Af RI *
Vitamin C 125 mg 156 %
Vitamin E 67 mg 558%
Zink 20 mg 200 %
Lutein 2,5 mg I/F **
Zeaxanthin 0,5 mg I/F **
Kobber 0,5 mg 50%
*) Referenceindtag  **) Ikke fastlagt
kål blomst lutein
Unknown

Spar 10% og køb dine produkter på abonnement