Dokumenterede øjentilskud

★ Gratis fragt på alle produkter     ★ Dag-til-dag levering     ★ Sikker online handel

★ Gratis fragt     ★ Dag-til-dag levering

Synvital

Mere end 13.000 tilfredse kunder

5/5

Priser fra  kr. 133 – 175,-

Udviklet i 2001 af amerikanske forskere og tilgængeligt i Danmark siden 2002 – det oprindelige Synvital produkt er stadig populært. Synvital er sammensat af mineraler og vitaminer og følger det forsøgsprodukt, som blev anvendt i det amerikanske forsøg i 2001.

Forsøget undersøgte kostens betydning for bevarelsen af et godt syn. Synvital indeholder zink, der bidrager til et normalt syn. Synvital indeholder zink, der bidrager til et normalt syn.

Læs mere

Synvital
4.7/5
Lignende produkt

Synvital plus

Synvital Plus’ sammensætning af antioxidanter (mineraler, vitaminer og plantestoffer) er afprøvet i et klinisk forsøg med 4000 mennesker i en periode på 5 år. Det er din sikkerhed for et velafprøvet produkt.

Hvad indeholder Synvital?

Hos Medivit er der garanti for, at du finder den helt rigtige vitamin til øjnene. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for ethvert behov, og du kan med fordel tage et kig på vores udvalg.

Synet er en af de vigtigste sanser vi har, og du har nok svært ved at forestille dig et liv uden at kunne se. I takt med at vi bliver ældre, bliver synet desværre som regel forringet, men med Synvital kan man altså stoppe denne negative udvikling.

Synvital indeholder zink, der bidrager til et normalt syn. Derudover indeholder Synvital også vitaminerne C & E samt beta-caroten.

Da Synvital indeholder beta-caroten bør produktet dog ikke indtages af rygere eller tidligere rygere. Synvital indeholder 120 tabletter og sælges på apoteket og her på siden. Dette fantastiske produkt har tusindvis tilfredse kunder, og du kan blive den næste.

Køb Synvital lige her og få vedligeholdt dit gode syn, så du kan nyde livet og alle omkring dig.

Synvital

Om Synvital

SYNVITAL indeholder vitaminerne C & E, beta-caroten, samt zink, der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt syn.

Da Synvital indeholder beta-caroten bør produktet ikke indtages af rygere eller tidligere rygere.

Kostens betydning for et godt syn er dokumenteret i forskningen. Læs mere her.

Synvital indeholder 120 tabletter og sælges på apoteket og her på siden.

Ingredienser: Ascorbinsyre, DL-alpha-tocopherol, zinkoxid, beta-caroten, cuprisulfat, fyldemiddel (dikalciumphosphat), kartoffelstivelse, majsstivelse, overfladebehandlingsmidler (talkum, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, polyvinylpyrrolidon, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol).

Synvital
Knud H, Søborg

"Jeg er meget glad for Synvital og kan stadig gå på jagt."

Synvital – vitaminer til øjnene

Leder du efter vitaminer, der kan hjælpe dig til at vedligeholde dit gode syn, til når du kommer op i alderen? Så bør du prøve Synvital, som indeholder zink, der bidrager til et normalt syn.

Når vi kommer op i alderen, er det naturligt, at vores syn bliver svagere. Men med Synvital har du mulighed for at bevare dit gode syn. Zink bidrager til at bevare et normalt syn. Synvital blev udviklet i 2001 af amerikanske forskere og har været tilgængeligt i Danmark siden 2002 – det oprindelige Synvital produkt er stadig populært den dag i dag. Synvital er sammensat af mineraler og vitaminer og følger det forsøgsprodukt, som blev anvendt i det første amerikanske forsøg i 2001.

Forsøget satte en tyk streg under kostens betydning for udviklingen af aldersbetingede forandringer i øjnene.

Kostens betydning for et godt syn er dokumenteret i forskningen. Selvom visse næringsstoffer er for sjældne i vores køkken, kan det være en fordel at indtage råvarer som grønkål, spinat og peberfrugt. Derudover indeholder sild, laks, makrel, mejeriprodukter alt sammen næringsstoffer, som er gode for synet såvel som helbredet.

Og hvis du virkelig ønsker at gøre noget godt for dig selv udover at spise disse produkter, viser det sig også, at motion nedsætter risikoen for synstab som følge af naturlige aldersforandringer i øjnene. En god gåtur, noget kød og grøntsager samt Synvital – så kan du næsten ikke gøre mere for dine øjne. Zink bidrager til at bevare et normalt syn.

Øjenvitaminer er i de senere år blevet utrolig populære og med god grund, så derfor kan du med fordel prøve de bedste øjenvitaminer fra Synvital.

Kosttilskud til øjnene

Medivit ApS blev stiftet af øjenlæge Erik Krogh, læge Hans Ole Svendsen og direktør Steffen Møller i 2002 med det formål at overføre forskningsresultaterne fra et amerikansk studie  om aldersbetingede sygdomme til Danmark.

I dag er vores vision at tilbyde og støtte udviklingen af stadig bedre, dokumenterede kosttilskud til øjnene. Derfor tilbyder vi en lang række produkter fra Synvital-serien, som nyder bred anerkendelse og fås på apoteket og her i vores netbutik.

I dag drives Medivit af Eskil og Kristian Krogh.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde produkter fra Synvital-serien har vi hos Medivit også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores handels- og abonnementsbetingelser, regler for betaling og reklamation samt cookie- og privatlivspolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

En tablet indeholder:

IndholdsstofferMængde% af RI *
Vitamin C125 mg156%
Vitamin E67 mg558%
Zink20 mg200%
Vitamin A (som beta-caroten)0,63 mg78%
Kobber0,5 mg50%

*) Referenceindtag

Vegetables
Unknown

Spar 10% og køb dine produkter på abonnement